Zing mee of word lid van de KCOV Amsterdam

Volg ons!

Twee keer per jaar komen de liefhebbers van onze muziekkeuze – en dat zijn er gelukkig elke keer heel veel – naar Het Concertgebouw. Soms treden we elders op, maar niet regelmatig. De hardcore fans volgen ons op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Bekijk concerten KCOV Amsterdam op Youtube

Bekijk concerten van KCOV Amsterdam op Youtube.

Bekijk concerten van KCOV Amsterdam op Youtober

Concerten bekijken

for English click here: English

Heb je interesse om te zingen in een klassiek koor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen altijd nieuwe zangers gebruiken.

Heb je een mooie zangstem en wil je graag in een oratoriumkoor zingen dat een breed klassiek repertoir zingt? Aan tenoren en bassen is bij ons altijd behoefte, maar ook voor goede sopranen en (lage) alten hebben we nog plaats. Je hoeft niet per se van blad te kunnen zingen (mag natuurlijk wel), maar notenkennis is wel erg handig. Je bent van harte welkom! Proef de sfeer van ons koor, maak kennis met enkele leden en met de dirigent, en kom er zo vanzelf achter of het je bevalt.

Repeteren op donderdagavond

Op donderdagavond repeteren wij van 19.45 tot 22.15 uur in Kerk De Goede Herder, Van Boshuizenstraat 420. 

Zing mee!

Heb je interesse om mee te zingen dan ben je welkom. Heb je hier toevallig bladmuziek van, neem die dan mee. Anders hebben we misschien nog wel een reserve-exemplaar. Of je kijkt mee met je buurman of -vrouw.

Ben je na een paar keer mee repeteren nog steeds enthousiast en besluit je lid te worden, dan kun je een afspraak maken met de dirigent en de koorcommissaris voor een stemtest. Bij de stemtest speelt de dirigent een aantal toonladders of melodielijnen voor op de piano en die zing je dan na. Hij luistert in welke stemgroep je het beste past en of je stem voldoende aansluit bij het koor. Ook krijg je een gesprek met twee bestuursleden. En daarna staat niets je glanzende koorcarrière nog in de weg!

Tot ziens bij onze repetities!

Aanmelden

Voor meer informatie stuur een mail naar secretaris@kcovamsterdam.nl of kom langs op een donderdagavond om te luisteren of om mee te zingen.

Stuur een e-mail

Contributie

Onze contributie is slechts € 25 per maand (inclusief 2 drankjes, 1 vóór de repetitie en 1 in de pauze) en
€ 300 per jaar (dat is € 240 contributie en € 60 voor de koffie en thee) en je krijgt er een heerlijke hobby voor terug!

Voor studenten hebben wij een korting: voor € 10 per maand kun je met ons meezingen!

Projectleden

Omdat in ons koor - waar niet? - een tekort is aan alten, tenoren en bassen, kunnen zij ook lid worden voor de duur van een project. Je moet dan wel een stemtest doen natuurlijk, net als andere leden. En je moet ook minstens drie maanden onze repetities bijwonen, al ken je je partij nog zo goed. Maar je betaalt € 25,- per maand voor projectlidmaatschap. Mocht je uiteindelijk toch lid willen worden, wat wij natuurlijk heel fijn vinden, dan wordt de rest van de jaarcontributie verrekend met de penningmeester.

English New member

Are you interested in singing in a big classical choir? You are more than welcome at KCOV Amsterdam. We can always use new singers!

On Thursday evening we rehearse from 19.34 tot 22.15 in De Goede Herderkerk, Van Boshuizenstraat 420, Amsterdam-Buitenveldert.

Please send an email to secretaris@kcovamsterdam.nl and come visit our rehearsals on thursday evening.

If you are a student you are welcome. For € 10 per month you can join us. 

Hope to see you soon!

Sent an email

 

Contact met KCOV Amsterdam

Secretariaat KCOV Amsterdam

secretaris@kcovamsterdam.nl
www.kcovamsterdam.nl

Kamer van Koophandel: 40532269

Repetitieadres KCOV Amsterdam

De Goede Herderkerk

Van Boshuizenstraat 420
1082 BA  Amsterdam

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.