Word vriend van de KCOV Amsterdam en steun ons!

Volg ons!

Twee keer per jaar komen de liefhebbers van onze muziekkeuze – en dat zijn er gelukkig elke keer heel veel – naar Het Concertgebouw. Soms treden we elders op, maar niet regelmatig. De hardcore fans volgen ons op Facebook, Twitter, LinkedIn of Instagram.

Bestel plaatsen voor KCOV Amsterdam concerten!

Bekijk concerten KCOV Amsterdam op Youtube

Bekijk concerten van KCOV Amsterdam op Youtube.

Bekijk concerten van KCOV Amsterdam op Youtober

Concerten bekijken

Een koor als de KCOV kan niet zonder vrienden. Sterker nog: we hebben er nooit genoeg. We zijn dan ook zuinig op onze vrienden. Ze krijgen van ons een voorkeursbehandeling, of ze nu gewoon vriend zijn, vriend+ of  vriend++. We houden onze vrienden op de hoogte van onze concerten en overige optredens. En bij onze concerten hebben we de mooiste plaatsen in Het Concertgebouw (het 'vriendenvak') speciaal voor hen gereserveerd.

Vriend

U kunt al vriend van de KCOV Amsterdam worden vanaf €20,00 per jaar. Dan weet u zeker dat u, als u bij ons (dus via de site of een van onze leden) een kaartje voor ons concert koopt, in het 'vriendenvak' komt te zitten.

Vriend+

U kunt ook vriend+ worden. U betaalt dan €92 per jaar (meer mag ook). Dan hebt u recht op één vrijkaart per concert. En voor uw vrienden en relaties reserveren we maximaal 5 plaatsen in het 'vriendenvak'.

Vriend++

Vrienden++ betalen het dubbele (€184 of meer). Maar dan hebt u ook recht op twee vrijkaarten voor elk concert. En we reserveren voor uw vrienden en relaties maximaal 10 plaatsen in het 'vriendenvak'.

Bedrijven

Bedrijven kunnen ook zakenvriend van de KCOV Amsterdam worden. En omdat bedrijven vaak speciale wensen hebben, praten we met hen graag over een sponsorpakket op maat. Als u een mailtje stuurt aan pr@kcovamsterdam.nl, nemen we zo snel mogelijk contact op om uw wensen te bespreken.

 

 

Contact met KCOV Amsterdam

Secretariaat KCOV Amsterdam

secretaris@kcovamsterdam.nl
www.kcovamsterdam.nl

Kamer van Koophandel: 40532269

Repetitieadres KCOV Amsterdam

De Goede Herderkerk

Van Boshuizenstraat 420
1082 BA  Amsterdam

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.