<English will follow after Dutch>

Heb je interesse om te zingen in een groot oratoriumkoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen altijd nieuwe zangers gebruiken.

Hoe werkt het?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kom vervolgens langs op een donderdagavond om te luisteren of om mee te zingen.

Ben je na een paar keer meerepeteren nog steeds enthousiast dan kun je een afspraak maken met de dirigent en de stemcommissaris voor een stemtest. Bij de stemtest speelt de dirigent een aantal toonladders of melodielijnen voor op de piano en die zing je dan na. Hij luistert in welke stemgroep je het beste past en of je stem voldoende aansluit bij het koor.

Wij repeteren in de  Pelgrimskerk, hoek Backershagen en van Boshuizenstraat in Buitenveldert.

Tot ziens bij onze repetities!

----------------------------------

Are you interested to sing in a big oratorium choir? You are more than welcome at KCOV Amsterdam. We can always use new singers!
Please send an email to Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. and come visit our rehearsals on thursday evening.
We rehearse in the Pelgrimschurch on the Van Boshuizenstraat 560, 1082 BA Amsterdam.

Hope to see you soon!

Contact Details

Secretariaat K.C.O.V. Amsterdam

Email: secretaris@kcovamsterdam.nl
Website: www.kcovamsterdam.nl

Repetitieadres

Repetitieadres K.C.O.V.,
Pelgrimskerk

van Boshuizenstraat 560 (hoek Backershagen),

1082 BA, Amsterdam