Heb je een mooie zangstem en wil je ook wel eens in het Concertgebouw zingen? Aan tenoren en bassen is bij ons altijd behoefte, maar ook voor goede sopranen en (lage) alten hebben we nog plaats. Je hoeft niet per se van blad te kunnen zingen (mag natuurlijk wel), maar notenkennis is wel erg handig.

zing meeElke donderdagavond repeteren we van 19.45 - 22.15 uur in de Pelgrimskerk, van Boshuizenstraat/ Backershagen (ingang!), Amsterdam Buitenveldert. Je bent van harte welkom! Proef de sfeer van ons koor, maak kennis met enkele leden en met de dirigent, en kom er zo vanzelf achter of het je bevalt.

Op dit moment zijn we volop aan het repeteren voor Ein deutsches Requiem en Nänie van Brahms voor het concert op zaterdag 16 november 2019 uit. Heb je hier toevallig bladmuziek van, neem die dan mee. Anders hebben we misschien nog wel een reserve-exemplaar. Of je kijkt mee met je buurman of -vrouw. Besluit je lid te worden, dan krijg je een stemtest bij de dirigent en een gesprek met twee bestuursleden. En daarna staat niets je glanzende koorcarrière nog in de weg!

Projectleden
Omdat in ons koor - waar niet? - een tekort is aan goede mannenstemmen, kunnen goede tenoren en bassen ook lid worden voor de duur van een project. Je moet dan wel een stemtest doen natuurlijk, net als andere leden. En je moet ook minstens drie maanden onze repetities bijwonen, al ken je je partij nog zo goed. Maar je betaalt slechts contributie voor de duur van je projectlidmaatschap. Ideaal als je je niet voor lange tijd kunt of wilt vastleggen en je toch eens wilt meemaken wat het is om met een groot koor als het onze een concert te geven in het Concertgebouw.

Contributie
Onze contributie is slechts 15 euro per maand en je krijgt er een heerlijke hobby voor terug!

Aanmelden
Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact Details

Secretariaat K.C.O.V. Amsterdam

Email: secretaris@kcovamsterdam.nl
Website: www.kcovamsterdam.nl

Repetitieadres

Repetitieadres K.C.O.V.,
Pelgrimskerk

van Boshuizenstraat 560 (hoek Backershagen),

1082 BA, Amsterdam